De groene gedachte

Collega’s vragen me wel eens of “Cercle vandaag speelt misschien”. Niet dat je me kunt verdenken van enige affiniteit met voetbal. Maar mocht dat toch zo zijn, dan zou ik met m’n lievelingsoutfit noodgewongen voor Cercle moeten supporteren: Groene laarsjes, groene halsketting, groene top en als finishing touch een groene handtas. En een groene zonnebril heb ik ook ja. Is het nog nodig te vermelden dat groen m’n lievelingskleur is? Spijtig is wel dat het al een eeuwigheid geen modekleur meer is. Ok, het muntgroen wel. Maar naar het royale smaragdgroen moet je echt zoeken. Bij wie zou ik kunnen aankloppen om groen weer eens tot “very fashionable” uit te roepen? En waar zou ik nog een lookalike van deze jurk kunnen vinden die Keira Knightley droeg in “Atonement”?

One thought on “De groene gedachte

  1. Pingback: What’s happening today? Chris Janssens voor JBC | The Picnic Guest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s