Modieuze chit-chat

Sensueel design

Goh, was me dat een hectische week zeg… En dan moet je keuzes maken en noodgedwongen leuke dingen aan je neus voorbij laten gaan. Volgende persafspraken stonden bijgevolg niet in mijn agenda, maar wel in die van collega’s: de trendpresentatie van MAC, de voorstelling van de collectie ‘Marie Jo L’Aventure by A.F. Vandevorst’ en de Academie Show in Antwerpen. Dorie… Gelukkig liet een collega me toch nog een beetje mee genieten met een persmap van Marie Jo L’Aventure, één van m’n favoriete lingeriemerken. En uiteraard heeft iedereen het over die samenwerking met A.F. Vandevorst. De collectie oogt sober, maar origineel en uitgepuurd. Het stofje voelt ook heerlijk aan (de persmap zat in een draagtasje van hetzelfde materiaal). Op de lingerie zelf is het nog wachten tot september.

Maar da’s natuurlijk niet de enige nieuwigheid die Marie Jo L’Aventure dit najaar lanceert. Half juli liggen de drie andere nieuwe lijnen al in de winkel. Consequent met de vorige collecties hebben die weer mannelijke roepnamen gekregen: Lucas, Justin en Vidal. Eén ding weet ik nu al: het wordt wellicht moeilijk om aan de verleiding van Lucas te weerstaan…!

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Sensueel design

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: