Zalm rocks fort

Die moet ik onthouden voor een volgende dag met weinig tijd en zonder culinaire inspiratie: Zalm uit de diepvries garen in de microgolfoven. Die in blokjes snijden en vermengen met wat gestoofde groenten (genre ajuintjes, venkel, prei, paprika,…).  En dan daarbij: enkele blokjes blauwschimmelkaas + helemaal op het einde wat yoghurt er doorheen roeren. Dat zwakt de smaak van de kaas wat af en het geeft een romig edoch licht effect. Ik was mezelf vooral dankbaar dat ik alle groenten (tot de ajuintjes toe) in gestoofde vorm, afzonderlijk ingevroren had. Deze ochtend – ja, ik kan dat op een nuchtere maag:) – was het dus maar een paar potjes opentrekken, ontdooien, mengen en klaar! Misschien niet helemaal culinair correct, maar ik heb deze middag zeer smakelijk gegeten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s