Modieuze chit-chat

Profitterol vs Profiteroles

Of ik deze jurk ooit zou durven dragen is nog iets anders, maar ik vind ‘m wel fantastisch. Zeker in combinatie met het jasje. En dan de naam: “Profitterol…”. Klinkt geweldig lekker, alhoewel ik beter niet aan de profiteroles met 1 t zit wil ik ooit nog in een profitterol met 2 t’s passen… Uit de wintercollectie van Pinko Black.

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Profitterol vs Profiteroles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: