Modieuze chit-chat

De Modefabriek

Een kleine twee weken geleden sjokte ik een hele dag met een cameraman rond op de vakbeurs Modefabriek in Amsterdam. Zoals dat gaat met beurzen: terug thuis gekomen met een pak brochures & persmappen, ruim twee uur filmmateriaal, een massa foto’s…én het idee dat ik bepaalde dingen beter anders aangepakt had (Misschien hadden we toch die show van Aaiko moeten doen?). In dat laatste maak ik me steeds minder druk, aangezien dat nu eenmaal een typisch post-beursgevoel is. Bij mij toch…

Trends onderscheiden is steeds minder evident nu mode vooral een DIY-fenomeen is. Slaafs een lookbook kopiëren is niet meer aan de orde. Wel kun je je eigen creativiteit botvieren en naar hartelust stuks combineren. Boeiend! Uiteraard zijn er wel nog trends. Zomer 2011 ligt nog in een relatief verre toekomst en één beurs is uiteraard niet voldoende om een trendbeeld te krijgen, maar hieronder alvast enkele impressies. Meestal geïllustreerd met een foto. Meestal, want ik ben absoluut geen multitasking-wonder. Dus als ik én tv-reporter moet spelen en foto’s nemen, dan moet het tweede soms wijken voor het eerste! 

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “De Modefabriek

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: