Modieuze chit-chat

De Modefabriek

Een kleine twee weken geleden sjokte ik een hele dag met een cameraman rond op de vakbeurs Modefabriek in Amsterdam. Zoals dat gaat met beurzen: terug thuis gekomen met een pak brochures & persmappen, ruim twee uur filmmateriaal, een massa foto’s…én het idee dat ik bepaalde dingen beter anders aangepakt had (Misschien hadden we toch die show van Aaiko moeten doen?). In dat laatste maak ik me steeds minder druk, aangezien dat nu eenmaal een typisch post-beursgevoel is. Bij mij toch…

Trends onderscheiden is steeds minder evident nu mode vooral een DIY-fenomeen is. Slaafs een lookbook kopiëren is niet meer aan de orde. Wel kun je je eigen creativiteit botvieren en naar hartelust stuks combineren. Boeiend! Uiteraard zijn er wel nog trends. Zomer 2011 ligt nog in een relatief verre toekomst en één beurs is uiteraard niet voldoende om een trendbeeld te krijgen, maar hieronder alvast enkele impressies. Meestal geïllustreerd met een foto. Meestal, want ik ben absoluut geen multitasking-wonder. Dus als ik én tv-reporter moet spelen en foto’s nemen, dan moet het tweede soms wijken voor het eerste! 

0 reacties op “De Modefabriek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: