Leuk plekje: St. Vincents

Conceptstores zijn al een tijdje een interessant fenomeen. Zeker in de grootsteden is het niet evident om het aantal nieuwe adresjes bij te houden. St. vincents in Antwerpen is sinds vorig jaar één van die ‘new kids in town’.

Onlangs mocht ik er voor Tendens naartoe voor een pers- en bloggersevent. Dove lanceerde er een nieuw gamma antitranspiranten dat meer verzorgend werkt voor de tere huid onder de oksels. Samen met Dove hebben we trouwens een leuke winactie lopen waarbij je een goodie bag met 7 producten kan winnen. Op Tendens.tv kom je meer te weten over de winactie (je kans wagen is super eenvoudig!) en over het nieuwe gamma.

IMG_9553 (2)

Maar terug naar St. Vincents. Wat een prachtige locatie! M’n gsm en fototoestel hebben nauwelijks werkloos op tafel gelegen. Je vindt de conceptstore aan de Kleine Markt in Antwerpen. De gevel is vrij onopvallend. Ik was er zelfs bijna aan voorbijgelopen. Maar binnen wacht je een indrukwekkende plek. Hier was vroeger een drukkerij gevestigd. Heel mooi om te zien hoe ruwe accenten zoals de onafgewerkte muren en de vintage ogende elektriciteitsvoorzieningen naadloos samengaan met de nieuwe spulletjes. St. Vincents is de combinatie van een mode- en interieurwinkel, expositieruimte en horecazaak. Het eten dat je op de foto’s ziet werd speciaal voor de gelegenheid geserveerd en staat niet op de gewone kaart. Wel kan je aan de lange toog diverse koffies bestellen, theetjes en sapjes. Er is ook een ontbijtkaart en een selectie toasts van zuurdesembrood.

Voor de rest laat ik de foto’s voor zich spreken (klik op de foto’s voor een grotere afbeelding). En een zelfgemaakt filmpje. Ik ben wat aan het experimenteren met de Youtube-editor om video’s ‘in elkaar te zetten’. Aangezien ik dag in dag uit met professionele monteurs werk, zou ik dit geen “monteren” durven noemen:-)

Save

3 thoughts on “Leuk plekje: St. Vincents

  1. Wat een aangename plek om te vertoeven, ik zou er mij meteeen thuis voelen. Wil ik met veel plezier onthouden. Dank je voor deze leuke tip. En mooi gedaan dat filmpje hoor :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s