Koken & genieten Uncategorized

Wijnwedstrijd Carrefour: de winnaars

Voilà, de wijnwedstrijd van Carrefour zit erop. In deze video loot ik de winnaressen Charlotte en Myriam. Proficiat! Willen jullie een mailtje sturen naar isabelle.uselli@gmail.com met jullie volledige naam, adres, telefoonnummer en mailadres? Dan komt het pakket jullie richting uit! Dikke merci aan iedereen die deelgenomen heeft, Carrefour Belgium en persbureau Walkie Talkie!

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

2 reacties op “Wijnwedstrijd Carrefour: de winnaars

  1. Charlotte Vanhoutte

    dikke merci

  2. Pingback: WON!!!! – Bubbliciously me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: